Dalcon

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ZHTEITAI ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

on .

Η ογκολογική ομάδα του Δρ. Γιώργου Άστρα ζητά για άμεση πρόσληψη Παθολόγο Ιατρό, για πλήρη απασχόληση στο American Medical Center στη Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποταθείτε στο τηλέφωνο: +357 22100945 (μεταξύ 09:00 - 17:00).
Αποστολή βιογραφικού στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψη Δρ. Γιώργου Άστρα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

on .

Η Χάνς-Πρίνσχορν-Κλινική είναι ένα μοντέρνο και καινοτομικό νοσοκομείο της ψυχιατρικής περίθαλψης με 400 κλίνες. Φορέας της κλινικής είναι ο Landschaftsverband Westfalen-Lippe, ο οποίος διαθέτει μεγάλο ψυχιατρικό σύστημα περίθαλψης με ειδικά ψυχιατρικά θεραπευτικά προγράμματα και υπηρεσίες φροντίδας σε 14 τοποθεσίες. Η κλινική υποδιαιρείται σε τέσσερα αυτόνομα τμήματα : Ψυχιατρική και Ψυχοθεραπεία, Γεροντονευρολογική Ψυχιατρική, Τμήμα Αποτοξίνωσης και Ειδικής Ψυχιατρικής, Τμήμα Ψυχοθεραπείας και Ημερήσιας Περίθαλψης,
Υπηρεσίες φροντίδας και ξενώνες όπως και δύο ημερήσιες κλινικές (Γενικής Ψυχιατρικής και Γεροντοψυχιατρικής) με εξωτερικά ιατρεία. Η κλινική διαθέτει επίσης πτέρυγα με διαπολιτισμικό ψυχιατρικό θεραπευτικό πρόγραμμα για Έλληνες ασθενείς. Για την κάλυψη κενών θέσεων ψάχνουμε επειγόντως Ειδικευόμενους και Ειδικούς Ιατρούς.
Ο Ιατρικός Διευθυντής διαθέτει την πλήρη εξουσιοδότηση για την συνολική ειδίκευση στην Ψυχιατρική και Ψυχοθεραπεία. Για την Νευρολογία προϋπάρχει εξουσιοδότηση για ένα έτος.
Σας προσφέρουμε :

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

on .

H εταιρεία Cooptalis, ειδικευμένο γραφείο στη διεθνή κινητικότητα, αναζητά ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για τη Γαλλία (οφθαλμιάτρους, δερματολόγους, γυναικολόγους, καρδιολόγους, γενικούς/οικογενειακούς ιατρούς, φυσιάτρους, ιατρούς εργασίας, ψυχιάτρους, κλπ). Οι πελάτες μας είναι μεγάλοι γαλλικοί όμιλοι που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους.

Σύμβαση αορίστου χρόνου, μισθός μεταξύ 6.000 και 15.000 € καθαρά/μήνα (αναλόγως ειδικότητας). Η Cooptalis σας καθοδηγεί συμβουλευτικά χωρίς κανένα κόστος καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδίου μετεγκατάστασής σας. Διοικητικές διαδικασίες, εγγραφή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο, συμβουλευτική κατεύθυνση ως προς τους πελάτες/καταλληλότερες θέσεις για το επαγγελματικό σας σχέδιο, αναζήτηση στέγης, κλπ.

Για πληροφορίες/CV, παρακαλώ στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΜΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

on .

Ιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας ζητείται για συστέγαση με Οδοντίατρο, σε κεντρικότατο σημείο στα Βριλήσσια επί της λεωφόρου Πεντέλης. Πολύ χαμηλό ενοίκιο σχεδόν ανύπαρκτα κοινόχρηστα.

Τηλέφωνο: 6977-759090 Κώστας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄

on .

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) προκηρύσσει μια (1) θέση Ιατρού Αιματολόγου, Επιμελητή Β΄ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Αιμοδοσίας/Κλινικής Αιματολογίας/Πήξης – Αιμόστασης.

To πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται στη διεύθυνση www.onasseio.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

on .

Διατίθεται προς ενοικίαση το Μαιευτήριο Νίκη με την άδεια λειτουργίας του. Το Μαιευτήριο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο Ίλιον, στη διασταύρωση των οδών Θηβών και Πετρουπόλεως, και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1976, υπό την επιστημονική διεύθυνση του ιδρυτή του, Δρ Ιωάννη Α. Σκληρού.

Το κτήριο, το οποίο σχεδιάστηκε εξαρχής ώστε να χρησιμεύσει ως γυναικολογική κλινική, αποτελείται από 4 επίπεδα των 500m2 περίπου το καθένα, χτισμένα γύρω από ξεσκέπαστο αίθριο, που φιλοξενεί ένα μικρό κήπο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε φωτογραφίες από τους χώρους του Μαιευτηρίου Νίκη στην ιστοσελίδα www.nikematernity.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Ιωάννη Σκληρό (9-12 π.μ. & 6-8 μ.μ. τηλ. 210 2613514).

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates